Duurzame en gezondere leefstijl

Opweg naar een gezonder leven. De leefstijlcoach gaat samen met u op zoek naar een gezondere leefstijl. Het doel is een gezonde duurzame leefstijl te ontwikkelen. Voorbeelden om hieraan mee te doen zijn: moeilijk kunnen opstarten van een sport, instabiele suikerspiegel, hoge bloeddruk etc.

De behandeling bestaat uit advies en begeleiding over bewegen, voeding, ontspanning en/ of slaap. Deze therapie helpt bij het aanleren van een gezonde leefstijl en deze op langere termijn te behouden.

U gaat werken aan individuele doelen die u zelf opstelt De therapie bestaat uit 5 individuele sessies en verschillende e-learnings om thuis te volgen. De e-learnings geven meer informatie over verschillende onderwerpen die u kunt gebruiken bij het creëren van een gezondere leefstijl. In de 5 individuele sessies face-to-face wordt u gecoacht naar het bereiken van uw persoonlijke doelen. Deze doelen kunnen voor iedereen anders zijn. Ook doen wij in de eerste en laatste sessie metingen om in kaart te brengen hoe uw leefstijl eruit ziet.

Snel contact?

+75

Net Promotor Score

Mate waarin de praktijk positief of negatief wordt aanbevolen door cliënten.

9.4

Algemene beoordeling

Het gemiddelde cijfer dat de praktijk heeft gekregen van cliënten.