Sportfysiotherapie

De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij sportgerelateerde klachten, maar ook bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die weer wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Wij hebben vaak te maken met cliënten die niet alleen weer aan het werk willen, maar bijvoorbeeld ook graag weer een balletje willen slaan op de tennisbaan. Naast de recreatieve sporter, die weer pijnvrij wil bewegen, behandelen wij ook de fanatieke sporter die zijn/haar sport na een blessure weer op hoog niveau wil beoefenen. Tevens zien wij in onze praktijk ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, waarbij sport juist wordt ingezet als onderdeel van de therapie.
De meeste klachten waarmee men naar de fysiotherapeut gaat zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Daarnaast zijn er programma’s voor verschillende doelgroepen als COPD en diabetes.

Binnen onze fysiopraktijk in het Health Center is er altijd een collega aanwezig die u op zeer korte termijn kan helpen aan, en adviseren bij uw sportgerelateerde klachten.

Woensdag 18:15-19:00 bij Sporthal de Wiel

Snel contact?

+75

Net Promotor Score

Mate waarin de praktijk positief of negatief wordt aanbevolen door cliënten.

9.4

Algemene beoordeling

Het gemiddelde cijfer dat de praktijk heeft gekregen van cliënten.